Torsdag den 28 oktober

Jag måste bara säga att jag har en allt för söt ponny ^^
I tisdags så hade Lirka försvunnit när Ann skulle ta in henne från hagen och det vara bara Nita kvar.
Så hon letade överallt och hittade henne inte och sen efter kke en 30-45min så ser hon Lirka komma travande längs vägen från plantskolan och ser jätte glad ut. Så hon hade joppat över staketet till plantskolan  och varit där så hon är bra ful min ponny :P Men det dåliga med det hela var att Nita inte vågade hoppa över staketet och följa med så då hade hon galopperat runt och var jätte orolig så hon var alldeles svettig och började svullna upp i benen :/ Får hoppas att hon är bra nu iaf..
Sen så ska vi nog hämta Gulle imorgon så ska han vara i Hennan under hela höstlovet så det ska bli roligt, men en liten tråkig sak är väl att jag kommer missa buscupen och KM, hade varit riktigt kul att vara med, men jag får tagga till nästa tävling ist :]

Men nu ska jag kke fortsätta med enmgelskan för jag har trots allt lektion nu så ses nå // Tove O

Måndag den 25 Oktober

Hade Mr Bean igår på lektionen och vi hoppade bana inne och det gick riktigt bra. Ibland blev han lite framtung och då fastnade jag i handen men annars funkade allt riktigt bra. Justja han gick iväg lite mycket på en oxer och stannade sen, och sen så red vi på igen och red på riktigt och han hoppade, och det kändes så bra för att han inte bara börjar vägra hela tiden och det var ju faktiskt några hinder på 90cm och jag har inte velat hoppa han högre än 80cm för jag har varit lite små rädd för att han ska vägra då och att det låser sig, men det blir bättre hela tiden nu så det känns jätte bra :) <'3
Nu så ska jag bara försöka övertala mamma så jag kan
vara med på buscupen och KM på lördag för är väldigt taggad på det :)

Men ska gå nu pusspuss// Tove O


Pay'n' jump

Igår var det pay'n' jump på klubben och jag red älskade Mr Bean :D <'3
När jag red fram honnom var jag jätte noga med att få igång hans egena bjudning och då tränade vi på att göra galopppmbytten. Det brukar vara en sak som brukar funka väldigt bra. SÅ först red jag 70cm och jag var äkligt nervös, och jag fattar inte varför men,men. Så i70cm red jag väldigt slarvigt och jag höll på att glömma det sista hindret, men jag blev påmind ^^ Sen så red jag omhoppning och då testade jag riktigt tajta omhoppningsvängar och dom funkade men det var väl inte dom bästa svängarna ändå.. Men det som kändes så himla bra var att Mr Bean tog hindrenza även fast det blev stora språng och han kändes taggad och glad :'D
Skulle sedan hoppa 80cm så då hoppade jag av han och hjälpte till att höja alla hindrena och mr bean fick bara följa med elelr stå still helt själv men det funkade ju bra :) I 80cm så red jag mycket mer noggrant och allt kändes asbra, i omhoppning så tog lite längre svängar än i 70cm men det blev mycket bättre i 80cm :)  Så är så himla nöjd med den sista ritten och med Mr Bean<'3 Nu ska vi bara fortsätta att träna på samma vis så kanske allt har släppt till våren och allt börjar rulla på igen :)

Sen red jag Gulle en stund men skrittade, travade och galopperade och gjorde inga speciella övningar, men på höstlovet så ska han nog hem hit till hennan så då kommer han få gå varje dag och få busa en massa :)



Justja det här var sakerna Mr Bean hade på sig :)

Bilder på Mr Bean <3





Tävlingar i Delsbo

I helgen så har det varit hemmatävlingar på klubben och jag har tävlat båda dagarna.

Igår så tävlade jag älsklings Mr Bean och jag är nöjd med honnom. I Lätt:D (70cm) så fick vi 4:a fel pga. att vi kom lite nära och då blev det ett pet, men det kändes bra resten utav banan. I Lätt:C (80cm) så blev det en vägran i grunden för att vi kom fel  inpå och jag jagade på han och då stoppade han ist. Men jag är jätte nöjd med honnom ändå och resten kändes jätte bra! :)

Idag så tävlade jag Gulle, som är en väldigt liten storhäst. Tävlade först 80cm och jag var så nevös innan och mådde illa, men väl inne på banan gick det mycket bättre än vad jag förväntade mig. Vi fick en rivning alltså 4:a fel, men det är ju jätte bra för att det var hans första tävling.
Bestämde mig sen för att starta 90cm, men jag ångrade mig fort när det bara gick skit på framridningen och inget funkade, men vi starade iaf klassen och det gick jätte bra, fast det var rätt så många kantiga språng men det var för att var lite trött kändes det som. Men vi gick felfritt och det var bara vi som gick nolla utav unghästarna , men vi fick iaf en rosett och jag är nöjd med våran lilla debut :)

Bilder kke kommer senare om man har tur :)


RSS 2.0