Roooosaaa!

Idag när mamma kom hem från Stockholm så fick jag och Lirka lite saker ;D
Först fick jag ett par jätte sköna marinblåa ridbyxor, för min andra har blivit för utslitna.
Men sen kommer allt roligt vi har fått ^^ Lirka har fått rosa senskydd och bakstrykkappor + rosa schabrak och luva. Ni måste bara se hur snygg hon blev i det :D Jag fick också ett par grå/rosa strumpor till så vi matchar ;)
Egentligen var det kanske inte bra att Lirka fick ännu ett till schabrak men det var ju faktiskt inte jag som hade med det att göra denna gång. Idag har jag också varit duktig att rensa och tagit kort på saker jag vill sälja för en liten summa, så när jag har hittat sladden till datorn, så ska jag ladda upp bilder på allt och skriva ett pris så jag kan få lite sålt om jag har tur :) Det kanske är sju stycken ponny schabrak, två luvor, ett skrittäcke i 125 och en grimma i cob. Så om det låter intressant mejla mig på [email protected] :)



Måndags

I måndags så gick jag upp tidigt för att rida Lirka :) Lilla söt ponnyn, hon har börjat gå riktigt fint i skritten och hon söker sig ner fint, höjer ryggen och trampar under sig bakbenen. Så himla kul eftersom hon ar ju haft så himla jobbigt att göra det och hon har typ aldrig gjort det frivilligt! Så en stor puss på min ponny<'3 Sen iaf när jag skulle galoppera så tror jag Lirka blev lite tröttt efter ett tag så då hoppa hon rätt åt sidan och jag åkte av, inte lättast att sitt kvar barbacka när hon gör så (A) xD Skratta åt mig själv och hoppa upp igen och fortsatte bara :P
Så min första avramling blev på Lirka i år, stor överraskning eller inte ^^

Senare så åkte jag, Ida och mamma till Delsbo för att rida lektion :) Gissa vaad vi fick göra?! :D
Rida terräng,älskar verkligen det vill ta fälttävlanskort och börja tävla :D Så grymt kul är det iaf, ni som inte har testat borde göra det! Jag hade iaf Mr Bean och han var väldigt feg i böjan på dom första hindrena, men sen när vi började med vattenhindret så släppte det tror jag :) Han tyckte det var så himla kul och han var jätte laddad, så ett stort + på det! Resten flöt på väldigt bra bara jag höll kontroll på han sa att han inte bara sprang i väg på alla hinder ^^ Är ju så himla glad över hur han kändes för jag trodde inte att han skulle funka så bra med tanke på att han har ju varit så rädd för allt hela våren, men det är väl att det är mer naturligt med terräng antar jag :)
Åh nu längtar jag som bara den till fälttävlanslägret! :D Får hoppas att jag får älsklingen då :D <33

Har inte fått några bilder än så det får bli en bild från förra årats fälttävlansläger :)

Tävling i Söndags

Haha som jag ofta får skriva bättre sent än aldrig ^^ 
Iaf i söndags så vat det lokala hopptävlingar på klubben, så då tävlade jag Mr Bean. 
När jag kom dit på morgonen så var han JÄTTE fin (NOT) Han hade stora bruna fläckar + gröna så då blev det till att skrubba så gott det gick. Sen så tänkte jag att han skulle få lång framridning eller skritta fram länge så han skulle bli avslappnad, men han var ju redan så lugn det bara går. På framhoppningen sen så kändes han inte speciellt bra, har ju bytt bett till vanligt två delat och han var ju så himla stark så man inte fick stop på han. Han bara gick och tuffade på och inte lyssnade alls, men han hoppade iaf och han har ju varit så osäker så då tyckte jag att han skulle ha det bettet. Fick iaf träna mycket övergångar så han skulle lyssna så det blev iaf lite bättre. Inne på banan gick det helt okej kom väl nära några hinder men annars så föt det på bra, gich felfritt och fick en liten vit rosett. I klass två Lätt:C då så fick också där träna på övergångar och sen när vi skulle hoppa fram så var osäker på oxern så då stoppade han två ggr men sen flöt det på. Väl inne på banan blev jag så himla glad över han, för att det var ju så länge sen han tog hinder med en stark galopp och jag tror inte det var ett enda hinder han kom nära på eller stoppa för att han tyckte det blev för stort. Dock blev det två vägringar nummer fem och sex, femman stannade han på för att det blev lite fel och sexan så var ha nju jätte rädd för, så jag vet ju vad som var fel så det gjorde inget. Så är super nöjd med han i lätt:C och jag längtar verkligen till nästa tävling nu :D




RSS 2.0