Måndag den 20 september

Idag så fick jag skynda mig för att jag skulle prova att rida Gulle innan ridlektionen.
Gulle är en liten stor häst som är korsning mellan fjording och nåt mer, men iaf vill hans ägare att jag ska rida han nån gång i veckan och tävla nån gång. Det gick iaf helt okej för att vara första gången jag red honnom, hoppade han lite och det kändes bra när det blev jämna språng, han är väldigt trevlig att rida och lyssnar bra på hjälperna. Men Maria hans ägare ville iaf att jag ska tävla han på hemma tävlingarna så då ska jag hoppa 80cm en clear round med han.

Sen så fick jag stressa och göra i ordning Mr Bean och sen skulle jag rida han. Vi hoppade bana, och det var väl lite som gick bra, men jg börjar tröttna på att det bara blir stopp hela tiden, och det är inte så att jag skyller på Mr Bean, det är väl att jag rider fel, men det är fortfarande jobbigt...

Har väl inte så mkt mer att skriva, men ses väl nå..

Lördag 18 september

Hejhej, nu har jag hunnit börja gymnasiet och flyttat till ljusdal och då blir det bara ridning med Lirka på helger.
Tycker det är extremt tråkigt, men man får göra det bästa utav saken.
Idag så red jag iaf med Ida som red Nita och vi har ridit runt och galopperat en hel del, det funkade helt okej med Lirka, utom att jag har en sån träningsverk i armarna så det gjorde ont att bara trav, men det var bara att bita ihop :P Knäppte sen kort på Ida och Nita och sen blev det lite kort på Lirka med.

Har inte så mycket mer att skriva nu så ses nästa gång//Tove O



Det blev även nån bild på mig också :P




RSS 2.0