Royalblått

Min absoluta favoritfärg inom ridning är för tillfället royalblått, färgen passar mig bra och den passar de flesta hästar bra. Så tänkte lägga upp lite grejot jag har i royalblått nu :)



Gulliga

Hittade en jättesöt bild på Lirka och en liten tjej som red henne några gånger tidigare i sommar. Visst är dom gulliga tillsammans? :)


Hoppträning

Igår så red jag för Cilla igen nere på klubben. Lektionen var väldigt bra, mycket "titthinder" och linjer, vilket är väldigt bra träning för mig. Jag har ju otroligt svårt med att hitta rätt språng för olika avstånd och linjer, det blir väldigt ofta att jag antingen bara försöker få till rätt antal språng eller bara går på känsla, vilket blir fel då jag måste lära mig att använda båda grejorna. Cilla gav väldigt bra tips och fick mig att rida mer rätt och hitta den rätta känslan, så då gick Mazetti bra. Men sen så red jag mindre bar vissa stunder och då blir det ju som man rider. Men jag är jättenöjd med lektion och jag ska tänka på allt det Cilla sa och försöka rida så hela tiden, även om jag inte rider för henne.


Bild från träningen, visst är hon snygg i brunt? :)

Hoppas att det går bra att jag snodde bilden Vickan? (A) Besöka gärna hennes blogg http://evvm.blogg.se/


Utesluten.

Hejhej, idag har jag varit till Rengsjö och tävlat med Mazetti. Skulle startat 1m och 1.10m, men det blev ändrade planer där. Mazetti var väldigt fin när jag red fram och lika på ramhoppning, men sen när jag kom in på banan så tyckte hon det mesta var läskigt igen och vi vägrade ut oss. Så strök mig då till den andra klassen för det verkade inte vara någon större idé. Sen så är det rätt så kul om man kollar på resultatet i 1m, för det var ändast tre stycken som inte vägrade ut sig och det tycker jag nog att det visar hur banan var.
Nu får i vilket fall jag och Mazetti träna vidare, det är inte värre än så. Nästa tävling blir nog i Delsbo, så då borde det ju inte vara några problem tycker jag, men man vet aldrig ^^
Har tyvärr ingen bild från dagen, så det är lite tråkigt, men jag har iaf uppdaterat nu ;)

Shoppoholic

Haha, jag erkänner jag är en shoppoholic! Även en fattig sådan ;) Sitter just nu och kollar igen vad jag ska köpa nästa gång jag får pengar har hittat en hel del snygga och bra saker, men jag ska ju också försöka hålla alla mina pengar till globen horse show så jag kan handla mycket där! Aja jag får väl se hur det komemr bli.


Här är i vilket fall lnågra av de saker jag vill ha till höst/vinter :)

Lizzy Ladies Sweater

Quebec Down Vest


Rättning

Måste rätta till mitt svar till Maja. Hanna kommenterade att det finns 3 till affärer i sundsvall. Grafstöms, Cheval som hon tror fortfarande finns kvar fast den har flyttat, och en hästaffär vid travet.

Tack Hanna :)


Favoriter

Har tyvärr inget viktigt eller roligt att skriva om, men tänkte då att jag kunde skriva om mina schabrak som jag gillar bäst + varför.

TOP 3

Schabraket som är på plats nummer tre är mitt exklusiv schabrak. Helt okej passform, håller tvätt efter tvätt, dock så blev det skillnad på det efter första tvätten. Får välja färger själv och inte så dyrt, men det är framför allt ett schabrak som jag inte tröttnar på. 


Schabrak som kommer på en andra plats är inte bara ett schabrak utom alla mia-schabraken. Väldigt bra passform, får välja färger själv och dom är snygga. Mia-schabraken håller också tvätt efter tvätt, men dom är inte som nya efter en tvätt.


Mitt absoluta favorit schabrak är det bruna Protector schabraket. Det är för det första väldigt snyggt, det sitter helt okej, men framför allt så blir det ingen skillnad på schabraket efter att ha tvättat det. Kostade inte heller speciellt mycket vilket är ett stort plus :)



Bilder snodda från google igen ;P


SVAR

Fick en fråga från Maja, angående om det finns fler hästaffärer än Hööks i Sundsvall. Och svar ja, det finns en till hästaffär som heter Equeen, http://equeen.se/. Tror att det bara är dom som finns i Sundsvall, rätta mig om jag har fel! :) Equeen är en bra hästaffär med olika märkes saker, hittar alltid något jag vill ha där. Affären ligger på Bergsgatan 19, 85236 Sundsvall.

Så hoppas svaret duger Maja :)


Paket

Igår så kom ett efterlängtat paket, nämligen ett AS-sett som jag beställde för ett bra tag sen. Det är jättesnyggt eller jag tycker det i vilket fall och det är väl huvudsaken :)

Bilden blev väldigt dålig, men ni ser hur det ser ut i alla fall :)


Mazetti

Hejsan, igår eftermiddag/kväll så red jag Mazetti på klubben. Det vi gjorde var att hoppa en linje på 17m på en lång sidan och sedan på den andra långsidan så var det ett rättuppstående, som fick en vit matta på efter en stund. Vilket var otroligt läskigt tyckte Mazetti,  men efter mycket övertalning från min sida så hoppade hon det utan nå problem. Passet funkade riktigt bra dom stunder jag red riktigt och ibland så blev det några stopp på grund av min ridning. Men desto mer jag får träna med Mazetti desto mer lär jag känna henne, och rider mer rätt på henne. För det jag gillar bäst med henne är att hon kan så mycket, men det är jag som verkligen måste rida rätt och då lär jag mig så himla mycket!



(Från hemmatävlingen i våras)


Glömt

Justja har glömt att visa er mina nya luva som jag köpte för nån vecka sen.


Glen Gordon luva för endast 100;-, kommer passa bra till mitt protector schabrak :)

Sundsvall

Ska väll börja att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har jobbat nu i sex dagar i sträck så har varken hunnit eller orkat. Men som tur är så jobbar jag  min sista dag imorgon, egentligen så skulle jag jobbat idag stället, men jag följde med Mamma och Ida till Sundsvall i stället.

Tyvärr så fick jag stressa igenom alla affärer eftersom vi hade en tid att passa så då blev det inte så mycket jag fick med mig hem. Tänkte i alla fall visa vad jag köpte i hästväg.

På Equeen köpte jag:

KL-jacka för 700;- som var på halva priset

KL-strumpor för 200;-/st

Från Hööks köpte jag:

Stickad tröja för 249;-

Är verkligen jättenöjd med sakerna, bra passform och framförallt snygga! ;)


RSS 2.0